Du finner oss på samme sted som i fjor, på nedsiden av Strømmen Storsenter ved Vinmonopolet og vår gode samarbeidspartner Il Padrino.

Husk at vi kjører treet hjem til deg for kun kr 50,-

Etter at vi tok over ansvaret for juletresalget fra Kjetil Rydje er det nå Mustapha Achrifi som kan mest om juletrær i Strømmen. Vi har derfor tatt oss en prat med han.

 

Hvordan er kvaliteten på juletrærne?

- Kvaliteten på årets trær er veldig god. Vi har fått levert tre typer fra vår faste leverandør; Gran, «vanlig» edelgran og en litt slankere type edelgran. De tre typene har forskjellige egenskaper  som skiller dem fra hverandre. Ikke nok med det. I går leverte Kjetil Rydje 25 trær fra egen skog på Trysil. Dette er fjelledelgran, altså et av de mest smalt-voksende treslagene. Og så sier Kjetil at de lukter så godt!  

 

Hvilket juletre kan du anbefale?

- Jeg kan egentlig anbefale alle tre typene vi får inn. Så det avhenger av hva den enkelte ønsker i form av størrelse og utseende. Vi ønsker å hjelpe kundene til å finne det riktige juletreet for dem, derfor er det vanskelig å anbefale et juletre over et annet. 

Hvorfor bør kunder kjøpe årets juletre hos? 

- Ved å kjøpe årets juletre hos oss støtter du ikke bare klubben, men du får også muligheten til å slå av en prat med andre som er glade i klubben. Vi ønsker å ta vare på tradisjonen til Kjetil Rydje, og da er det viktig at vi får solgt nok trær slik at vi kan fortsette å gjøre dette i flere år fremover.