Vårt rekruttlag i 4. divisjon hadde i fjor en noe skuffende sesong i 4. divisjon. Men med nest sisteplass unngikk vi nedrykk, noe man også sjelden gjør med 28 poeng på 26 kamper. Årets treningskamper har, som fjorårets seriekamper, endt med en del knepne nederlag men vi satser på at Kenneth Hänsgen og hans disipler leverer nå som alvoret starter. Tysk disiplin skal som kjent ikke undervurderes.

Tabell 4. divisjon 2022

Det er altså Fjellhamar som gjester Strømmen stadion i sesongens første seriekamp. Fjellhamar gikk ned til 5. divisjon i 2021 men rykket suverent opp igjen på første forsøk i 2022. I kveld kan det bli et gjensyn med Stian Bolstad på Strømmen stadion. Stian voktet som kjent buret i 22 kamper for Strømmen i OBOS-ligaen fra 2015 til 2018. Vi antar han er Fjellhamars sisteskanse i kveldens kamp, eventuelt er det broren hans du vil se mellom bortestengene. Videre har sønn til vår tidligere styreleder Lars Habberstad, Even Habberstad, spilt for Fjellhamar de siste tre sesongene og det samme har strømlingen Trym Halvorsen. Laget trenes av Stian Isetorp som har med seg Stian Henriksen som assistenttrener.

Les alt om 4. divisjon 2023 i Romerikes Blad (for abonnenter)

På starten av dette århundret møttes Strømmen og Fjellhamar jevnlig i seriekamper. Altså klubbenes A-lag. Statistikken fra 1999 til 2005 viser 5-1-3 i Strømmens favør. Men da var de færreste av spillerne i dagens kamp født så dette sier neppe noe særlig om styrkeforholdet mellom klubbene i dag.

Kjøp sesongkort til Strømmens kamper i PostNord-ligaen 2023 her

Da ønsker vi motstander, dommere og ikke minst publikum hjertelig velkommen til hovedstaden på Romerike, Strømmen stadion og dagens serieåpning i 4. divisjon mellom Strømmen Idrettsforening og Fjellhamar Fotballklubb!